top of page

Don Cornetto was de grootste maffiabaas van Vlaanderen. Iemand uit zijn naaste omgeving had het op zijn leven gemunt. Er zijn al verschillende mislukte moordaanslagen geweest.

Helaas is de aanslag van vorige week wèl gelukt. De Executeur Testamentair, aangesteld door wijlen Don Cornetto Bonaparte is belast met de uitvoering van het testament. Hij heeft bij zich zijn ongeopende kluis...

 

De E.T. wil een team van amateur-detectives rondom zich verzamelen om tijdens een diner de moordenaar te ontmaskeren. Hiervoor heeft hij allerlei aanwijzigingen uit het gerechterlijk dossier meegebracht.

Tussendoor krijgen zijn detectives ook de kans om op zoek te gaan naar de 4 cijfers van de kluis.

Wie heeft Don Cornetto vermoord?

enhanced4.jpg

Wanneer je dit indoor moorddiner met GPSrent speelt als teambuilding, dan delen wij de groep van je bedrijf, vereniging of vrienden op in kleinere teams van ±5-6 personen die samen aan tafel zitten. Ze nemen het op tegen de andere teams om als eerste een antwoord te vinden op de 10 moordopdrachten. Ze krijgen hiervoor een enveloppe met tips, polaroid foto's en aanwijzingen.

Tussen de maaltijden door krijgen de teams  op 4 verschillende tijdstippen een kans om op zoek te gaan naar 1 cijfer van de code van de kluis. Dit doen ze door in het decor van het restaurant, maar ook daarbuiten, op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen. Een kruising tussen Cluedo en een "escape room" op locatie.

 

Op het einde van het moorddiner krijgt het team dat als eerste de 10 moordopdrachten correct beantwoordde de eerste poging om de kluis te openen. Heeft dit team doorheen het spel de correcte code van de kluis weten te vinden, dan ontvangen zij de inhoud als winnaarsprijs. Deze kan ofwel door de klant ofwel door ons worden voorzien. Gaat de kluis niet open? Dan krijgt het 2e snelste team een 2e poging enz...

Moorddiner

Dit teambuilding moorddiner wordt gespeeld in een restaurant naar keuze of op een locatie met catering. Een spelleider van Games4Rent komt bij jullie langs en neemt de rol aan van Executeur Testamentair om alles in goede banen te leiden.

Games4Rent is enkel verantwoordelijk voor het spelconcept en begeleiding, niet voor de reservatie, noch de facturatie van het restaurant of cateraar.

Indien het spel op een restaurant wordt gespeeld is het belangrijk de uitbater om toestemming te vragen dat dit teambuilding tijdens de maaltijd wordt gespeeld. Een apart zaaltje in het restaurant is aangewezen.

Lachen om een gesprek

Restaurant

Praktisch

bottom of page