top of page

Don Cornetto was de grootste maffiabaas van Vlaanderen. Iemand uit zijn naaste omgeving had het op zijn leven gemunt. Er zijn al verschillende mislukte moordaanslagen geweest.

Helaas is de aanslag van vorige week wèl gelukt. De Executeur Testamentair, aangesteld door wijlen Don Cornetto Bonaparte is belast met de uitvoering van het testament.

 

 

 

In zijn doodstrijd is Don Cornetto er nog in geslaagd om zich naar zijn bureau te begeven en daar met zijn eigenste bloed 10 punten aan te duiden op een kaart. Op deze plekken zullen zeker en vast antwoorden te vinden zijn over zijn dood en zijn moordenaar...

enhanced2.jpg

Wie heeft Don Cornetto vermoord?

Wanneer je dit outdoor stadsspel met GPSrent speelt als teambuilding, dan delen wij de groep van je bedrijf, vereniging of vrienden op in kleinere teams van ±5 man die het tegen elkaar zullen moeten opnemen.

 

In een stad of locatie naar keuze zijn er 10 moordopdrachten die de deelnemers moeten zoeken met hun voorgeprogrammeerde GPS. Wanneer correct opgelost, wordt er een punt verdiend en brengt het de spelers een stap dichter bij de moordenaar. 

 

Wordt een opdracht echter verkeerd uitgevoerd, dan verliezen de teams punten en moeten ze dit rechtzetten aan de hand van 1 of meerdere (ludieke) praktische proeven.

 

Het team dat als eerste de volledige moord weet op te lossen en een foto van de moordenaar kan bemachtigen, wint het spel en krijgt de erfenis van Don Cornetto!

Moord spel
Moord spel
Moord spel
Moord spel
moord spel

GPS Moordspel

Praktisch

bottom of page