Don Cornetto was de grootste maffiabaas van Vlaanderen. Iemand uit zijn naaste omgeving had het op zijn leven gemunt. Er zijn al verschillende mislukte moordaanslagen geweest.

Helaas is de aanslag van vorige week wèl gelukt. De Executeur Testamentair, aangesteld door wijlen Don Cornetto Bonaparte is belast met de uitvoering van het testament. Hij heeft bij zich zijn ongeopende kluis...

 

De E.T. wil een team van amateur-detectives rondom zich verzamelen om tijdens een diner de moordenaar te ontmaskeren. Hiervoor heeft hij allerlei aanwijzigingen uit het gerechterlijk dossier meegebracht.

Tussendoor krijgen zijn detectives ook de kans om op zoek te gaan naar de 4 cijfers van de kluis.

Wie heeft Don Cornetto vermoord?

Wanneer je dit indoor moorddiner met GPSrent speelt als teambuilding, dan delen wij de groep van je bedrijf, vereniging of vrienden op in kleinere teams van ±5-6 man die samen aan tafel zitten. Ze nemen het op tegen de andere teams om als eerste een antwoord te vinden op de 10 moordopdrachten.

 

 stad of locatie naar keuze zijn er 10 moordopdrachten die de deelnemers moeten zoeken met hun voorgeprogrammeerde GPS. Wanneer correct opgelost, wordt er een punt verdiend en brengt het de spelers een stap dichter bij de moordenaar. 

 

Wordt een opdracht echter verkeerd uitgevoerd, dan verliezen de teams punten en moeten ze dit rechtzetten aan de hand van 1 of meerdere (ludieke) praktische proeven.

 

Het team dat als eerste de volledige moord weet op te lossen en een foto van de moordenaar kan bemachtigen, wint het spel en krijgt de erfenis van Don Cornetto!

Moord spel
Moord spel
Moord spel
Moord spel
moord spel

Moorddiner

Praktisch