top of page

Wanneer je een GPS stadsspel of Moordspel als teambuilding activiteit wil spelen met je bedrijf, vereniging, familie of gewoonweg onder vrienden, dan heb je de keuze uit 2 formules:

  • Met professionele spelleiding

  • Met een "Doe-Het-Zelf" pakket

Een spelleider van Games4Rent is een vaste kost in het spel. Voor kleinere groepen met een beperkt budget die zelf de handen uit de mouwen willen steken, is een DHZ formule dan ook ideaal!

winnaar.png

Spelbegeleiding

Wanneer je kiest voor een spel met professionele professionele spelleiding, dan nemen wij de volledige organisatie van A tot Z op ons. Het enige waar je dan moet aan denken is met de groep tijdig arriveren op de plaats van afspraak.

Afhankelijk van het aantal deelnemers voorzien wij 1 of meerdere spelleiders. Zij bereiden niet alleen het GPS spel voor op de afgesproken locatie, maar leiden de dag zelf ook alles in goede banen, zorgen voor sfeer en begeleiden toffe praktische proeven.

In samenspraak regelen ze ook catering en een mooie prijs voor de winnaar!

Klik hieronder om meer te weten te komen over een bepaald spel:

Professioneel

In een "Doe-Het-Zelf" formule verdelen we de taken: wij zorgen ervoor dat het volledige spel is voorbereid en jullie zorgen voor een eigen spelleider op de dag zelf. Hiervoor is geen ervaring vereist, maar wel een zeker engagement en enthousiasme om de groep op sleeptouw te willen nemen.

Het spel wordt gespeeld met behulp van een spelpakket voor elk team. Deze kunnen op voorhand worden afgehaald en dienen na afloop van het spel ingeleverd te worden. Deze bevatten zowel instructies voor de deelnemers als voorgeprogrammeerde GPS-en. Enkel uitpakken en spelen dus!

Jullie spelleider krijgt bij afhaling van ons een persoonlijke uitleg en daarnaast ook een duidelijk uitgeschreven draaiboek. Zo kan er niets fout lopen.

Enkel het Geoache 2.0 spel is verkrijgbaar in deze formule en is speelbaar op elke mogelijke locatie.

Doe-Het-Zelf

bottom of page